pysselinorr

.en ny modell skapas.

Kategori: Camillas Tennarmband

Det är ganska roligt när man sitter och klurar på nya modeller. Här är mitt senaste verk, dock ska jag modelera om den lite. För det första flätade jag inte tillräckligt hårt för det andra så limmade jag fast dem i osynk och för det tredje ska jag limma fast mitten flätan med pärlorna i synk med tenntråden iställer för koppartråden. Tror det blir finare. Klurar på om jag ska lägga ut den till försäljning till ett bra pris, behålla den eller skänka bort den till en väl behövande dam. Är någon intresserad så mejla: camilla.gebart@gmail.com kanske har jag inte hunnit bestämma mig.

Mina andra armband ser ni här

.bröllop.

Kategori: Camillas Tennarmband

Jag har fått i uppdrag av min vän som ska gifta sig i sommar att skapa ett armband inför hennes stora dag. Vilken ära. Vilken nervositet. Färgtemat för brudens bröllop är vitt, svart och rött.


Jag började göra den vänstra på bilden. Blev inte så bröllopsaktig..gjorde den med 7 svarta/gråa pärlor. Den tredje från vänster blev väl mest bröllosaktigt och bruden ville ha något bredare. Den fjärde med rosa pärlor skulle man kunna göra med röda pärlor, med silver pärlor har jag gjort till så många annars är ju det fint också. Sist men inte minst gjorde jag 3 varvsflätan till en annan vän och funderar å om bruden kanske vill ha en sådan fast i vitt skinn.
Jaa vi får se..
Alla mina armband kan ni se här